• Pokličite: 051 228 441

Montaža in demontaža, tuš kabina, tuš vrata, krilni zaslon, stena

Cenik

Tuš kabina (kotna, polkrožna) kaljeno steklo - montaža130.00 €
Tuš kabina (kotna, polkrožna) umetna masa - montaža90.00 €
Tuš stena - montaža90.00 - 110.00 € odvisno od izvedbe
Tuš vrata - montaža90.00 - 110.00 € odvisno od izvedbe
Krilni zaslon - montaža60.00 €
Tuš kabina, stena - demontaža20.00 €
Tuš vrata, krilni zaslon - demontaža15.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Hladna prha poleti, topla prha pozimi in ravno pravšnja prha, ko smo utrujeni. Minili so časi, ko smo imeli v kopalnici klasično, premajhno, polkrožno ali kotno plastično tuš kabino. Kabine, krilni zasloni, steklene stene,... so danes postali okras naše kopalnice. Izbor izdelkov je res velik, tako iz oblikovalskega vidika, kot je raznovrstna tudi izbira materialov, barv in ostalih detajlov.

Pomembno je, da je montaža opravljena pravilno in strokovno. Kabine ali stene so danes iz težkega kaljenega stekla in pri nestrokovni montaži lahko steklo poči, pride lahko do zamakanja vode. S pravilno montažo lahko ublažimo pojav nastanka plesni, s primernim vzdrževanjem, pa ga popolnoma preprečite.

​Na voljo smo vam za nasvet pred nakupom, saj zaradi večletnih izkušenj poznamo razlike med boljšimi in manj kvalitetnimi kabinami.  Z veseljem vam tudi pomagamo pri manjših prilagoditvenih posegih pred montažo.

Zaupajte nam, smo izkušeni na tem področju. Kos smo vrtanju še tako zahtevne keramike, pazimo, da ne poškodujemo napeljav v stenah ali talnega gretja. Vaš izbrani izdelek vam zmontiramo tako, da vam bo dolgo služil. Pri našem delu uporabljamo profesionalno orodje, upoštevamo vse napotke proizvajalcev, ter seveda napotke vašega morebitnega arhitekta.

Nasveti pred nakupom

Reference