• Pokličite: 051 228 441

WC školjka, montaža, priklop na odvodni jašek, demontaža stare školjkle

Cenik

WC školjka talna in deska - montaža70.00 €
WC školjka viseča in deska - montaža75.00 - 85.00 € – odvisno od izvedbe
WC školjka - demontaža15.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Sanitarna keramika je največkrat sestavljena iz štirih elementov:  wc školjke, bideja, umivalnika in v zadnjem času tudi vse več pisoarjev.
Izbor keramike je bistven pri opremljanu zlasti novejših, trendovskih kopalnic, kjer so na voljo minimalistični izdelki, ki s svojo obliko zagotavljajo tudi enostavno čiščenje in zakrivajo pritrdilne vijake, odvod cevi...

Za zadovoljnega kupca je potrebno izdelke tudi dobro montirati, trdno, stabilno in dobro zatesnjeno. Montaža je odvisna od pritrditve elementov, ki so lahko stenski ali redkeje talni. 

Poleg naštetih elementov uredimo tudi enostavna vodovodna dela, kot so pritrditev kopalniških armatur, tuš ročk, tuš kompletov, WC kotličkov in drugih kopalniških dodatkov.

Reference