• Pokličite: 051 228 441

Menjava kotnih ventilov

Cenik

Kotni ventil (1 kos) - menjava 25.00 €
Kotni ventil (1 kos) - montaža15.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Kotni ventili nam omogočajo, da lahko zapremo vodo, kadar moramo menjati ali popraviti kakšen aparat, npr. pomivalni stroj, pralni stroj ali pa kuhinjsko, kopalniško armaturo oz. pipo,... Poznamo jih več vrst, take z varovalno mrežico, ki zaustavi pesek, razne smeti, take brez mrežice in pa kombinirani ventili, kar pomeni, da lahko na en ventil priklopimo tako kuhinjsko armaturo kot pomivalni stroj. Najpogostejši in tudi najbolj uporabljeni so krogelni kotni ventili, ki so tudi bolj vzdržljivi glede na klasične ventile s tesnilom.

Seveda pa ne smemo pozabiti na njihovo vzdrževanje. So pomemben del vsakega gospodinjstva, na katerega pa največkrat pozabimo. Za menjavo kotnih ventilov, naj poskrbi strokovnjak.

Več o vzdrževanju si lahko preberete v rubriki - nasveti.


 

Nasveti pred nakupom

Reference