• Pokličite: 051 228 441

Vgradna pečica, vse vrste, vgradnja v kuhinjo in priklop na elektriko

Cenik

Vgradna pečica - priklop35.00 €
Kuhinjski set (pečica + kuhalna plošča)70.00 €
Demontaža starega aparata 10.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Ko v kuhinji zadiši po dobrotah. Še posebno pred prazniki. Le kaj bi brez nje. Pečica, nepogrešljiv pomočnik vsake kuhinje. Ko nam odpove ali kadar opremljamo novo kuhinjo je eden nepogrešljivih aparatov. Hitro se znajdemo pred izbiro raznovrstnih modelov od klasičnih do takih, ki nam servirajo že kar recepte. Kaj izbrati glede na znamko in  vrsto funkcij, ki jih imajo vse sodobne pečice. Vedno izberite glede na svoje potrebe in želje. Danes ne vidimo več več pečice brez ventilatorske funkcije pečenja, prav tako so vedno bolj v uporabi parne pečice in seveda pečice s pirolitičnim čiščenjem oz. s samočistilno funkcijo. Ta funkcija je še posebno priporočljiva za tiste, ki radi veliko pečete in vam s tem prihrani čas, ki bi ga sicer porabili za čiščenje.

Seveda pa obstajajo tudi samostoječe, namenske, ki so namenjene samo peki pic in tudi kombinirane, ki imajo mikrovalovno funkcijo. Nekakšen hibrid med klasično in mikrovalovno pečico.

Vse sodobne pečice imajo standardne vgradne mere, razlikujejo se le po volumenski prostornini in tudi kadar menjate staro za novo, ne boste imeli kakšnih večjih težav pri namestitvi nove vgradne pečice. Sodobne kuhinje pa nam že v osnovi ponujajo vgradnjo na višini, kar pa je tudi veliko priročneje.

V kolikor imate težavo pri izbiri ali vgradnji nove pečice, pri menjavi stare, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.


 

Nasveti pred nakupom

Reference