• Pokličite: 051 228 441

Montaža pomivalnega korita, armatura, pipa, sifon, vgradnja in priklop, menjava korita ali pipe

Cenik

Pomivalno korito inox - vgradnja50.00 €
Pomivalno korito umetna masa - vgradnja55.00 €
Luknja za kuhinjsko armaturo, pipo, v pomivalno korito - izdelava10.00 €
Sifon za pomivalno korito - montaža in priklop20.00 €
Sifon za pomivalno korito dvojni - montaža in priklop30.00 €
Sifon enojni ali dvojni - demontaža5.00 €
Izrez pulta za pomivalno korito40.00 €
Demontaža starega korita10.00 €
Menjava korita s kuhinjsko pipo in sifonom100.00 €
Kuhinjska armatura, pipa - montaža in priklop45.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 

Naše stranke se pri menjavi kuhinjskega korita največkrat odločijo tudi za zamenjavo kuhinjske armature in sifonov. Če je potrebno, uredimo tudi dotrajane vodovodne dele, kot so kotni ventili, sifoni in podobno.

Ukvarjamo se z montažo vseh vrst korit, granitnih, kamnitih, nerjavečih - inox. Pri montaži kuhinjskega korita vam uredimo izrez luknje za korito v obstoječ ali novi kuhinjski pult. Če gre za menjavo korita staro za novo, seveda staro vgradno nišo prilagodimo novemu koritu. Pri nakupu korita bodite pozorni na dimenzije ter tudi globino, da korito slučajno ne bo predimenzionirano za obstoječo kuhinjsko omarico.

Pri montaži kuhinjske armature poskrbimo za izvrtanje luknje v korito, armaturo nato natančno vgradimo. Poskrbimo tudi za pravilno inštalacijo na morebitni grelnik vode, ali vodovodne priključke.

Pred nakupom vam lahko svetujemo pri izbiri kuhinjskega korita in primerne armature. Zgodi se, da kupci ne razumejo razlike med tlačnimi in netlačnimi armaturami, med levimi in desnimi koriti...

Tu smo, da vam pomagamo!

Ne opravljamo izreza v umetni kamen, kamen ali nerjavečo pločevino.

Nasveti pred nakupom

Reference