• Pokličite: 051 228 441

Kuhinjska napa, otočna, stenska, kaminska, podelementna, cev za napo, priklop in montaža

Cenik

Podelementna kuhinjska napa - montaža, priklop40.00 €
Podelementna vgradna kuhinjska napa - montaža, priklop60.00 €
Stenska kuhinjska napa - montaža, priklop65.00 €
Otočna/stropna kuhinjska napa - montaža, priklop80.00 - 120.00 € odvisno od izvedbe
Demontaža starega aparata10.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 

Kuhinjska napa je nepogrešljiv aparat vsake sodobne kuhinje. Poskrbi za učinkovit odvod vlage in vonjav, ki nastajajo pri kuhanju in za kvalteten zrak v vaši kuhinji.

Obstaja veliko vrst nap: otočna, stropna, kaminska, dekorativna, podelementna, podpultna, integrirana v samo kuhališče,.. Le-te pa delimo še po širini, višini, moči odsesavanja, glasnosti...

Kako pravilno izbrati napo, ki nam bo služila, ne samo kot okras, ampak bo dejansko tudi funkcionalna? Predvsem opažamo, da se stranke odločajo za premočne nape s prevelikim pretokom zraka, ki nato ustvarja težave v zračnih odvodih in ustvarja podtlak. Bodite pazljivi in nape ne kupujte le z dizajnerskimi navdihi in z najvišjimi performansami. Preverite velikost svoje kuhinje, preračunajte pretoke, preverite tudi stanje vaših zračnikov in odvodnih cevi.

Pred nakupom, se lahko obrnete na nas. Pred montažo in priklopom vam lahko svetujemo kakšna napa je najbolj primerna za vašo kuhinjo. V kolikor je mogoče, poskrbimo pri montažah tudi za predelavo elementa, če so le-te potrebna, pri vgraditvi nove nape.

Nasveti pred nakupom

Reference