• Pokličite: 051 228 441

Pralni in sušilni stroji, montaža in priklop

Cenik

Pralni stroj - deblokada, postavitev in priklop50.00 €
Sušilni stroj - postavitev in priklop45.00 €
Demontaža starega aparata10.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Pralni stroj je pomembna naprava v vsakem gospodinjstvu, saj nam omogoča enostavno in učinkovito pranje perila. Sodobni pralni stroji so običajno avtomatski in imajo več programov pranja ter različne zmogljivosti.

Pralni stroj ima različne programe pranja, ki so prilagojeni različnim vrstam tkanin in umazaniji. Med najpogostejšimi programi pranja so hitro pranje, normalno pranje, pranje občutljivih tkanin, pranje volne, pranje pri visokih temperaturah in pranje s predpranjem.

Za pravilno delovanje pralnega stroja je pomembno, da uporabljate kakovostne detergenti, pravilno razvrstite perilo glede na vrsto tkanine in upoštevate navodila za uporabo pralnega stroja. Pralni stroj je treba tudi redno čistiti, da se prepreči nabiranje umazanije in neprijetnih vonjav.

Morda se nam zdi, da je nov pralni ali sušilni stroj relativno enostavno namestiti. Pa je res tako? Za izkušene domače mojstre seveda to drži.

Zelo pomembno je, da stroje deblokiramo in namestimo po navodilih proizvajalcev.  Saj ste  že slišali za koga, ki ni odstranil blokad bobna stroja in mu je le ta nato poplesaval po kopalnici? Napačna namestitev, lahko vodi do nepravilne obrabe in posledično, krajše življenske dobe aparatov. Prav tako je zelo pomembno, da izvedemo strokoven priklop na vodovodno omrežje, ter preverimo ali imajo aparati morda posebne zahteve vezane na tovarniške rešitve o preprečevanju neželenega izlitja vode.

Poskrbimo tudi za pravilno namestitev sušilnega stroja na pralni stroj, na željo stranke, namestimo tudi vezni člen.

Pokličite nas! 

Nasveti pred nakupom

Reference