• Pokličite: 051 228 441

Štedilnik, električni, indukcijski, plinski, kombinirani, priklop in demontaža

Cenik

Električni ali indukcijski štedilnik - priklop55.00 €
Kombinirani štedilnik (elektrika + plin) - priklop65.00 €
Plinski štedilnik - priklop65.00 €
Demontaža starega aparata10.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Si predstavljate kuhinjo brez kuhalnih elementov. Danes v kuhinjah morda res najdemo manj samostoječih štedilnikov, toda to ne pomeni, da jih več ni. Najpogostejši so plinski. Obstajajo v vseh možnih oblikah in tudi s primerljivimi funkcijami pečic in vgradnih kuhalnih plošč. 

Prednosti štedilnika so v tem, da zanj ne potrebujete veliko prostora, postavite ga lahko poleg kuhinjskih elementov. Ima vse v enem, kuhališče in pečico, s tem pa je tudi cenejši, kot če bi kupovali posebej kuhalno ploščo in pečico. Prav nam pride zlasti v počitniščih hišicah ali letnih kuhinjah.

Obstajajo različne širine (40,50, 60 in 90 cm), delimo jih glede na število in vrste kuhališč. To so indukcijski, kombinirani (električna plošča in plin ali steklokeramična plošča in plin), samo plinski, steklokeramični, seveda vse v kombinaciji z vgrajeno pečico, ki je lahko čisto navadna, brez ventilatorja ali pa sodobnejša ventilatorska ali parna. Obstajajo tudi taki, ki imajo mehansko upravljanje in seveda sodobnejši z elektronskim upravljanjem. Izbira je vsekakor velika, vedno pa izberite štedilnik glede na svoje potrebe in želje.
 

Reference