• Pokličite: 051 228 441

Montaža, menjava in priklop kuhinjskie pipe, armature

Cenik

Kuhinjska armatura, pipa - montaža in priklop45.00 €
Demontaža10.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
V vaši kuhinji igra pomembno vlogo kuhinjska armatura ali pipa. Poznamo dve različni vrsti. Nizkotlačne ali visokotlačne kuhinjske armature. Nizkotlačne prepoznamo po treh ceveh, ki vodijo iz pipe in se uporabljajo skupaj s podpultnim ali nadpultnim nizkotlačnim bojlerjem. Visokotlačne pa imajo dve cevi za toplo in hladno vodo in jih priklopimo na tlačni grelnik vode ali centralno vodovodno omrežje.

Izbira pip je velika. Običajno so to pipe z daljšim ali krajšim vratom, z izvlečnim tušem, katere se lahko razlikujejo po višini, pipe, ki se lahko prepognejo. Slednje so priporočljive, ko imate za armaturo kuhinjsko okno in ga v tem primeru lahko odprete do konca. Vedno bolj pa so v uporabi tudi električne pipe, ki imajo vgrajen grelec. Veliko proizvajalcev kuhinjskih korit, predvsem iz umetne mase, ki so različnih barv, ponuja tudi pipe, ki se ujemajo z barvo korita. 

Pred nakupom ali ko ste v dvomih, kakšna armatura je najprimernejša za vas, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Na koncu pa je izbira vedno vaša.

Nasveti pred nakupom

Reference