• Pokličite: 051 228 441

Kopalniška armatura, pipa za umivalnik, banjo, kad, bide, tuš kad, priklop in montaža

Cenik

Kopalniška armatura, pipa za tuš, umivalnik, kad - priklop45.00 €
Tuš set (konzola in ročka) - montaža30.00 €
Kopalniška armatura - demontaža10.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Vsaka kopalnica, oziroma vsak umivalnik, potrebuje armaturo ali po domače, pipo. Primerno izbrana kopalniška armatura lahko kopalnici poudari ambient. Zato vedno izberite tisto, ki vam odgovarja, ki paše in je usklajena z umivalnikom in prostorom. Nikakor pa ne smete pozabiti na funkcionalnost, ki bo prišla do izraza le s primerno velikim umivalnikom.
 
Prav tako ne pozabite na kvaliteto armature, ker le dobro narejena in galvansko obdelana pipa bo vzdržala veliko dlje, še posebej kadar jih čistimo z različnimi kemikalijami, pri katerih pa moramo biti previdni, saj lahko uničimo nanesen sloj kroma, cinka...

Poznamo več vrst kopalniških armatur, najpogostejše so enoročne mešalne armature, kar pomeni, da moč curka in toploto vode upravljamo samo z eno ročko, poznamo tudi klasične dvoročne, kjer imamo ločeno toplo in hladno vodo, obstajajo še armature s senzorjem, katere delujejo na bližino rok, ter termostatske, ki same uravnavajo temperaturo vode, ki si jo predhodno nastavimo. Slednje se uporabljajo predvsem za prhanje. Zadnje čase se veliko uporabljajo tudi podometne mešalne armature.

Izbire je več kot dovolj, potrebujete samo še strokovno montažo, saj se boste le tako izognili morebitnim nevšečnostim z zamakanjem ali puščanjem vode.

Reference