• Pokličite: 051 228 441

Pogoji poslovanja

Spletna stran www.s-motiv.si je vzpostavljena z namenom trženja storitev v okviru podjetja S-motiv, Iztok Kac s.p.. Vsebine spletnega mesta so informativne. Podjetje ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.
 

O piškotkih

Uporabljamo piškotke za zagotavljanje dobre uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in analitiko o statistikah obiska. Piškotkov ne posredujemo zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporabljamo za prikazovanje reklamnih sporočil.

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika. 

Uporabljeni piškotki:

Sejni PHPSESSID omogočajo delovanje spletnih strani do konca seje
Zunanji _utma, … , _utmz, _ga statistika ogledov spletnih strani - Google Analytics, traja do 2 leti


Montaža/priklop vključuje:

- prihod na dogovorjeno mesto montaže (v kolikor stranke ob dogovorjenem času montaže ni doma,  je le-ta dolžna plačati eno delovno uro v višini 25,00 eur in kilometrino v višini 0,37€/km od sedeža podjetja izvajalca)
- priklop na električno, vodovodno, odvodno omrežje, ki ni oddaljeno več kot 1m od mesta elementa. V primeru, da ta pogoj ni izpolnjen, se izvajalec in kupec odločita ali mu izvajalec opravi dodatna dela potrebna za izvedbo montaže in le ta izvajalec zaračuna po veljavnem ceniku, naročnik pa ta dela plača posebej.
- izvajalec prestavi izvedbo montaže in se s stranko dogovori za drug termin, ko bo imela potrebna dela za dokončanje montaže izvedena.
- potrošni material v okviru normativov za montažo (kit, vijačni material, …)


Montaža/priklop ne vključuje:

- vnos blaga v stanovanje,
- raznosa blaga, če ni v prostoru, kjer se izvaja montaža,
- priprave prostora za montažo,
- prebojev zidu, vodo-inštalacijskih in elektro-inštalacijskih gradbenih del in priprave priključkov za inštalacijo,
- dodatno porabljenega materiala.


Predpriprava pred izvedbo storitve s strani naročnika:

- Naročnik mora imeti pripravljen prostor za montažo ter pripravljen vse priključke potrebne za priklop blaga (voda, elektrika, odtok,…).
- Pred montažo grelne tehnike (peči) mora kupec pridobiti potrdilo lokalne dimnikarske službe, da je dimnik v konkretni nepremičnini primeren za priklop peči na
obstoječi dimnik. V prostoru namestitve peči je obvezna odprtina za dovod svežega zraka s površino 100 cm2 ali dovod zraka iz zunanjosti priključen direktno na
peč.
V primeru, da katerikoli pogoj potreben za izvedbo montaže, ki je naveden v tej točki ni izpolnjen, se izvajalec in kupec odločita ali 1. mu izvajalec opravi dodatna
dela potrebna za izvedbo montaže in le-ta izvajalec zaračuna po svojem ceniku, kupec pa ta dela plača na mestu samem, ali 2. izvajalec prestavi izvedbo
montaže in se stranka dogovori za drug termin, ko bo imela potrebna dela za dokončanje montaže izvedena.


Montaža, priklop ter vsa dodatna dela:

- Storitev montaže in priklopa se izvede po veljavnem ceniku, ki je na vpogled na uradni spletni strani 
- Cene, ki so navedene v ceniku veljajo za storitev v razdalji do 20 km (v eno smer) od sedeža .
- Vsak dodatni kilometer nad 20 km se obračuna po ceniku 0,37€/km. Dodatne kilometre se zaračuna stranki posebej.
- Možna so tudi ostala dodatna dela montaže in priklopa, ki niso v ceniku in se jih z izvajalcem določi na mestu samem.
- Dodatna dela se obračunajo po ceniku in se jih naročniku zaračuna posebej.
- Pred montažo morajo biti dokončana vsa gradbena, vodovodna in električna dela v prostoru kjer se bo opravljala montaža, v nasprotnem primeru se lahko od dogovorjene storitve odstopi oz. se naročnik z izvajalcem dogovori za ponoven prihod na mesto montaže. V temu primeru primeru je naročnik storitve dolžan poravnati stroške prihoda in sicer, 25,00 eur in kilometrine po ceniku 0,37€/km. Dodaten prihod in kilometrino se naročniku zaračuna takoj.


Kakovost opravljenih del:

- Naročnik ima pravico, če je bila storitev opravljena nepravilno, od izvajalca storitve zahtevati, da odpravi pomanjkljivosti pri opravljeni storitvi ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju s pomanjkljivostjo pri opravljeni storitvi ali ponovno opravi storitev ali vrne plačani znesek.
- če izvajalec pred montažo opazi oziroma ugotovi poškodbe blaga (vidne poškodbe), je dolžan na to opozoriti naročnika.


Plačilo opravljene storitve:

- Naročnik plača opravljeno storitev po končani montaži, izvajalec pa mu ob tem izda račun.
- Vsa dodatna dela, ki niso del standardne montaže in se pojavijo pri sami izvedbi del, bodisi zaradi potreb pri sami izvedbi ali pa zahteve
kupca, so predmet dogovora med izvajalcem in naročnikom. Dodatna dela se obračunajo po ceniku izvajalca in jih naročnik plača posebej oz. takoj po končani izvedbe del.


Podjetje S-motiv, Iztok Kac s.p. ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala ali bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo te spletne strani in/ali informacij, ki jih ta spletna stran vsebujejo, pa tudi ne za škodo, ki bi nastala zaradi nemožnosti uporabe informacij na spletni strani, in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njeni vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.

Vse vsebine, ki so objavljene na spletni strani podjetja S-motiv, Iztok Kac s.p. so zaščiteno avtorsko delo S-motiv, Iztok Kac s.p.. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje in javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.