• Pokličite: 051 228 441

Hladilna tehnika, hladilnik, zamrzovalnik, skrinja, vgradnja, priklop

Cenik

Vgradni hladilnik - vgradnja in priklop60.00 - 70.00 € odvisno od izvedbe
Vgradni podpultni hladilnik - vgradnja in priklop60.00 €
Vrata hladilnika - premontaža40.00 - 45.00 € odvisno od izvedbe
Ameriški hladilnik - montaža in priklop70.00 €
Demontaža starega aparata10.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Pri izbiri hladilnika kupci običajno vedo kaj pričakujejo in kaj želijo od aparata. V primeru prostostoječih hladilnikov, so le ti postali tudi modni dodatek sodobno opremljenih kuhinj. Našim strankam pred montažo svetujemo, da kupijo hladilnik z dobrim energijskim razredom in optimalnim volumnom glede na njihove potrebe.

Pri prostostoječih hladilnikih je standardno odpiranje vrat v desno, na vašo željo lahko uredimo premontažo, da se bodo vrata odpirala na levo.

Pri vgradnih hladilnikih nas boste vsekakor potrebovali, saj je pomembno, da je vgrajen hladilnik  vgrajen pravilno, saj je od tega odvisno pravilno zapiranje vrat in s tem tesnenje hladilnika. Tudi pri vgradnih hladilnikih poskrbimo za zamenjavo smeri odpiranja vrat.
 

Pri ameriškem hladilniku oz. hladilniku, kjer je možen priklop na vodo zaradi uporabe ledomata, opravimo tudi priklop na predpripravljeno vodovodno inštalacijo. Po potrebi vam prilagodimo oz. zamenjamo ventil za priklop hladilnika.

Smo pravi naslov za popolno storitev!

Nasveti pred nakupom

Reference