• Pokličite: 051 228 441

Montaža vgradnega hladilnika

Montaža vgradnega hladilnika

Montaža vgradnega hladilnika je lahko nekoliko  zapletena, zato je pomembno, da upoštevate navodila proizvajalca in upoštevate ustrezne varnostne ukrepe. Spodaj je nekaj splošnih korakov, ki vam lahko pomagajo pri montaži vgradnega hladilnika:

- Izmerite velikost vašega kuhinjskega elementa in preverite, ali se vgradni hladilnik prilega v prostor. V kolikor vaš element ni narejen za vgradni hladilnik se prepričajte, da bo imel hladilnik dovolj prostora za prezračevanje.

- V kolikor imate že obstoječi hladilnik ga odklopite posušite in odstranite iz elementa.Če gre za prvi hladilnik, ki ga boste namestili, preverite, ali je vtičnica v bližini oz. pripravite kabel za priključitev.

- Po možnosti odstranite vrata in police iz novega hladilnika, da boste lažje vgradili hladilnik v kuhinjski element.

- Priključite hladilnik na električno omrežje. Prepričajte se, da ste upoštevali navodila proizvajalca za vgradnjo in priklop.

- Previdno dvignite hladilnik in ga položite v prostor. Pazite, da pri tem ne poškodujete tal in elementa.

- Hladilnik poravnajte tako, da se povsem ujema s stranicami in globino elementa oz. upoštevajte navodila proizvajalca.

- Namestite vrata in police v hladilnik.

- Preverite, ali hladilnik deluje pravilno in ima ustrezno temperaturo.

Upamo, da vam bodo ti koraki v pomoč pri montaži vašega vgradnega hladilnika. V primeru, da se vam zdi postopek preveč zahteven, priporočamo, da nas pokličete in z veseljem vam bomo pomagali pri namestitvi.