• Pokličite: 051 228 441

Kuhalna plošča, kuhalnik, indukcijska plošča, plinska plošča, električna plošča izrez pulta, priklop in vgradnja

Cenik

Vgradna kuhalna plošča (električna ali indukcijska) - priklop55.00 €
Vgradna kombinirana kuhalna plošča (elektrika + plin) - priklop65.00 €
Kuhinjski set (kuhalna plošča + pečica) - priklop75.00 €
Izrez pulta za kuhalno ploščo40.00 €
Demontaža starega aparata10.00 €
Kuhinjski set (kuhalna plošča plin + pečica) - priklop85.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
V kolikor ste se odločili za posodobitev  kuhinje in ste se odločili za nakup novih kuhinjskih aparatov, vam pečico, štedilnik ali kuhalno ploščo montiramo in strokovno, ter varno priklopimo na že predpripravljeno električno ali plinsko inštalacijo. Uredimo tudi izrez kuhinjskega pulta, oziroma stari izrez povečamo po potrebi, pečico pa skrbno vpnemo v pripravljen kuhinjski element. Sproti uredimo tudi druge morebitne manjše prilagoditve v kuhinji, da bodo novi aparati zažareli v polni luči.

Pri vseh vgradnjah posebno pozornost namenimo temu, da aparatom zagotovimo dovolj pretoka zraka, da preprečimo pregrevanje.

Pred nakupom, zlasti zelo močnih indukcijskih plošč in pečic, bodite pozorni. Za informacije o tem kakšno predinstalacijo potrebujete, oziroma kakšen aparat bi vam priporočili, smo vam na voljo.

V kolikor je potrebno, lahko vaše stare aparate proti doplačilu demontiramo in odpeljemo.

 

Nasveti pred nakupom

Reference