• Pokličite: 051 228 441

Pomivalni stroj, vgradni ali popolnoma vgradni, prostostoječi, vgradnja in priklop

Cenik

Prostostoječi pomivalni stroj - priklop55.00 €
Vgradni pomivalni stroj - montaža, priklop60.00 €
Demontaža starega aparata10.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 

V današnjih časih si skoraj že ne predstavljamo kuhinje brez pomivalnega stroja. Kaj se zgodi ko nam le-ta odpove? Zato smo tukaj mi. Strokovno in kvalitetno vam vgradimo in priklopimo pomivalni stroj na predpripravljeno vodovodno in elektro inštalacijo. Prav tako vam lahko namestimo kuhinjsko fronto v kolikor gre za vgradni pomivalni stroj. V kolikor je potrebno, vam lahko tudi odklopimo stari aparat in ga odpeljemo. Odvoz starega aparata se obračuna dodatno.

Preden se odločite za nakup novega aparata,si preberite še naše nasvete ali pa nas enostavno pokličete. Obstaja namreč, kar nekaj vrst pomivalnih strojev, različnih širin, modelov,... Potrudili se bomo in skupaj našli končno rešitev za vas. 

Nasveti pred nakupom

Reference