• Pokličite: 051 228 441

WC kotliček nadometni, montaža , priklop na vodovod, menjava splakovalnika

Cenik

WC kotliček nadometni - montaža40.00 €
WC kotliček nadometni - demontaža10.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Wc splakovalnik ali kar wc kotliček je nepogrešljiv del kopalnice. Poznamo podometne in pa tiste klasične nadometne. Vedno Izberite ustreznega za vašo kopalnico in izberite takšnega, ki bo kakovosten, nemoteč.

Izbira kotličkov je velika. Taki, ki so obešeni pod strop in vedno bolj razširjeni podometni, brez katerih praktično ni več novogradnje. Njihova prednost je v tem, da so očem skriti ter veliko tišji od nadometnih splakovalnikov. Izbira je seveda vaša, predvsem pa je odvisno, če vam prostor dopušča montažo podometnega kotlička.

Prednost nadometnih kotličkov pa je, da jih lahko postavimo v še tako majhno kopalnico. Večina sodobnih kotličkov ima dve funkciji splakovanja. Za veliko in malo potrebo, imajo možnost nastavitve litraže, ki jo uravnamo s plovcem oz. s tem določimo koliko vode želimo v splakovalniku, kar pripomore k veliko manjši porabi vode.

Obstajajo tudi splakovalniki, ki so del monobloka oz. ko sta kotliček in školjka v enem samem delu. Nekateri imajo tudi možnost vgrajenega umivalnika in pipe in s tem, ko si umivamo roke, gre vsa voda v kotliček in jo tako uporabimo tudi za samo splakovanje.

Več o vzdrževanju kotličkov pa si lahko preberete v naših nasvetih.

Reference