• Pokličite: 051 228 441

Vzdrževanje tuš kabine

Vzdrževanje tuš kabine

Pravilno vzdrževanje tuš kabine lahko podaljša njeno življenjsko dobo ter ohrani njeno lepoto in funkcionalnost. Tukaj je nekaj korakov, ki vam lahko pomagajo pri vzdrževanju vaše tuš kabine:

Redno čiščenje: Tuš kabino je treba redno čistiti, da se prepreči nabiranje umazanije, mila in vodnega kamna. Uporabite blago čistilo, kot je na primer mešanica vode in kisa ali čistilo za steklo, ter ga nanesite z mehko krpo ali gobico. Pazite, da ne uporabljate abrazivnih čistil, saj lahko poškodujejo površino tuš kabine.

Sušenje: Po uporabi tuš kabino dobro osušite s krpo ali metlico za prhanje, da se prepreči nabiranje vodnega kamna in milih oblog.

Zaščita stekla: Če želite, lahko na steklo nanesete poseben premaz, ki bo odbijal vodo in preprečeval nabiranje umazanije in vodnega kamna.

Preprečevanje nabiranja vodnega kamna: Če živite v kraju z zelo trdo vodo, razmislite o namestitvi vodnega mehčalnika, ki bo preprečil nabiranje vodnega kamna.

Preprečevanje poškodb: Pazite, da v tuš kabini ne uporabljate trdih predmetov, ki bi lahko poškodovali steklo ali druge materiale.

Popravilo poškodb: Če se v tuš kabini pojavijo poškodbe, jih čim prej popravite, da se ne bodo poslabšale. Pokličite strokovnjaka, če niste prepričani, kako najbolje popraviti poškodbo.

Z rednim vzdrževanjem in čiščenjem lahko ohranite svojo tuš kabino v dobrem stanju ter podaljšate njeno življenjsko dobo.