Rešitev za vaš dom

Kaj vam ponujamo v storitvi »Enostavne rešitve za dom«

a16

Rešitev po meri za nizko ceno!

»Enostavna rešitev za vaš dom« je nova storitev, ki vam jo ponujamo in temelji na vaših idejah ali željah. Mi vam jih le pomagamo izvesti in uresničiti.

Verjetno ste že kdaj iskali rešitev, kako čim bolje izkoristiti manjši prostor, shrambo ali klet, kako pridobiti več prostora, morda namestiti polico ali regal, pa nikjer ne najdete pravih dimenzij za vaš prostor. Potrebujete enostavno vgradno omaro s policami, s katero bi optimalno izkoristili hodnik ali kak drug prostor? Ste si kdaj želeli skrinjo, v katero bi lahko spravljali reči, katerih nujno ne potrebujete, otroške igrače, sezonsko garderobo in bi dimenzionalno ustrezala vaši sobi ali balkonu- obenem bi bila tudi lepa, izkoristili pa bi jo lahko tudi za klop? Morda pručko za otroško igro ali kot mini pomočnik za doseganje višjih polic v omarah?

Pišite nam ali pa nas kar pokličite, zaupajte nam željo, idejo.  Dogovorili se bomo, vas obiskali  na domu, ter skupaj z vami poiskali  najboljšo rešitev.

Povpraševanje

V storitev je všteta nabava materiala, dostava in montaža . Cena je odvisna od vas samih glede na vrsto materiala, ki ga želite in zahtevnosti izvedbe.

Enostavne rešitve prostorskih zagat po meri in nižjih cenah kot kjerkoli drugje !